Skip to content Skip to footer

szervező (zene, program)

21 éves vagyok, és 21 éve vagyok margitos, hiszen mindigis a környéken laktam, és ide jártunk templomba szüleimmel, és három testvéremmel. Évekig ministráltam a gyerekmisén, aztán újabb évekig ministránsvezető is voltam. Közben elkezdtem járni a Margitos Ifjúsági Énekkarba, aminek idővel a vezetője lettem. Eközben az esti fél nyolcas miséken már minden héten végeztem zenei szolgálatot. 2023 januárja óta a mai formában, Fügefa zenekarként tesszük ugyanezt fiatal zenésztársaimmal, barátaimmal.

Évek óta táborszervező is vagyok. A táborban a zenei feladatok koordinálásáért felelek majd, illetve a programszervezésben is benne vagyok, én leszek a saját korosztályom egyik vezetője. Nagyon várom, hogy az ifikkel, és az alfásokkal hülyéskedjünk a strandon, vagy bármilyen erre alkalmas helyen 🙂

Amúgy pedig közlekedésmérnöknek tanulok a Műegyetemen, mellette gitárt és matekot tanítok ismerősöknek. Hobbim a focizás (egyetemi bajnokságban játszom), a futás, szívesen vagyok a természetben, szeretem a jó levegőt, és szívesen beszélgetek mélyeket a közeli barátaimmal.