Skip to content Skip to footer

szervező (lelki)

Plébániához való kötődés: 2022. augusztus 1-től itt vagyok káplán. Ez az első kápláni helyem, korábban tartottam itt egy triduumot, valamint egy bérmáláson diakónusként szolgáltam. Tábori feladataim: Lelki csoport vezetése, a lelki programok megszervezése Kulissza: Azért várom nagyon a tábort, mert hasonló méretű dologban még nem vettem részt. Alapból nagyon szeretek társaságban, emberek között lenni, így az egész margitos közösség “együtt egy helyen”-elképzelés mindenféleképpen lelkesedéssel tölt el. Életkor: 31 éves vagyok. Hobbi: biciklizés, olvasás, kirándulás, sportok, zene, emberi kapcsolatok

Biography

Plébániához való kötődés: 2022. augusztus 1-től itt vagyok káplán. Ez az első kápláni helyem, korábban tartottam itt egy triduumot, valamint egy bérmáláson diakónusként szolgáltam.
Tábori feladataim: Lelki csoport vezetése, a lelki programok megszervezése
Kulissza: Azért várom nagyon a tábort, mert hasonló méretű dologban még nem vettem részt. Alapból nagyon szeretek társaságban, emberek között lenni, így az egész margitos közösség "együtt egy helyen"-elképzelés mindenféleképpen lelkesedéssel tölt el.
Életkor: 31 éves vagyok.
Hobbi: biciklizés, olvasás, kirándulás, sportok, zene, emberi kapcsolatok

Leave a comment