Skip to content Skip to footer

Szállástípusok

Mátraverebély-Szentkúton többféle szálláslehetőségből tudunk választani. Mindegyik szállás magas minőségű, tiszta és kényelmes. Az egyes típusok más-más korosztálynak és komfort szintnek felelnek meg. Az alábbiakban egy rövid összefoglalót adunk közre, hogy ezzel segítsük a döntést, mely szállástípus lenne számodra a legalkalmasabb.

Zarándokszállás

közösségi szálláshely kategóriájú szálláshelyünket elsősorban a fiatalok és családosok részére ajánljuk. A 7 darab 6 ágyas, 2 darab 14 ágyas és 1 db 11 ágyas szoba összesen 81 ember elszállásolására alkalmas. Az épületben a fürdőszobák blokkonként állnak a vendégeink rendelkezésére. Mindegyik blokkhoz saját konyharész is tartozik.

Zarándokház

A Zarándokházban 27 db saját fürdővel rendelkező szállodai szoba várja vendégeinket. Az épület 4 egyágyas, 7 franciaágyas, valamint 16 két különágyas szobával rendelkezik.

A ZarándokHáz lelkigyakorlatos ház elcsendesedésre, imádkozásra, így TV egyik szobában sem található. 

Apartmanház

Frissen épült 6 fős faházak, melyekben van saját konyha. Két szoba van, az egyikben egy franciaágy, a másikban pedig két darab emeletes ágy. Az apartmanokat olyanoknak ajánljuk, akik egy családból többen jönnek, vagy baráti társaságoknak.

Ez a szállástípus annyira új, hogy még nem tudunk róla képet közölni.